zondag 31 juli 2011

Spierpijn!

Poeh! Even bijkomen. We hebben namelijk een heel lief logeetje! Een jonge hond die ontzettend veel energie heeft! Ik heb gewoon spierpijn in mijn arm van het gooien met de bal! Maar we genieten enorm van het beestje. Het is een goede test om te zien of we als gezin al wel toe zijn aan de verantwoordelijkheid die samen met een hond komt.
En ik moet zeggen we het ineens niet meer zo zeker weten. De beweging en het lekker buiten zijn is natuurlijk een enorm voordeel, maar elke dag weer of geen weer? De logee blijft nog even dus we kunnen nog even ervaren hoe het is.


Ik ben verder lekker door gaan haken met de Granny Squares. Vrijdagavond lekker met een vriendin, Wol en Wijn, wat is nu beter? Was gezellig of niet Marloes??


Lief of niet? Lekker gewassen na een heerlijke zwempartij!
Twee jaar geleden heb ik van mijn vader een geweldig cadeau gekregen voor mijn 30ste verjaardag.
Namelijk de Civil War Diary Quilt en het bijbehorende boek van Rosemary Youngs. Zo krijg ik elke maand een envelop thuisgestuurd door www.magdaleentje.nl met daarin stof en patroon voor 4 blokken.
Er zijn er in het totaal 121 dus ik verveel me verlopig nog niet.


 Dit zijn de eerste vier blokken. Ik heb ze gemaakt volgens de paper piecing methode en ik moet zeggen dat ik dit erg fijn werken vind. Nog maar 117 te gaan!
Tellen jullie me af?

Fijne avond!

4 opmerkingen:

 1. Leuk hoor de kleurtjes van de grannies zo bij elkaar, hoe veel ga je er maken? Succes met het maken van de volgende 121 blokken. Is wel speciaal dat je de CWDQ van je Pa hebt gekregen. Fijne avond nog.

  Gr Annemieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk zo'n beesie in huis, maar met een eigen hondje is het toch anders, hoor!!! Ik zou haar niet meer willen missen. ( bij slecht weer heeft ze zelf geen zin en gaat ze lekker de tuin in)Die granny's zijn mooi geworden en die blokken zijn werkelijk schitterend. Dat heb ik zelf nog nooit gedaan. Succes en op naar de 100....
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je ze op je blog hebt gezet!! Top! Ben begonnen met blok 4 met al die reepjes, die is nog wel lastig, alleen het snijden koste me al onwijs veel tijd, maar wel leuk als je toch een eerste stukkie af hebt!
  Geniet van het hondje (misschien kan je m in de vakanties lenen (of alleen met mooi weer)!
  Liefs A

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Evelien,
  Leuk hè, zo´n logee-hondje... Wij hebben er ook eentje... Een piepklein Maltezer Leeuwtje. Ze heet Nicky en is al 17 jaar. Ze slaapt het grootste gedeelte van de dag en heeft genoeg aan 4 heel kleine rondjes per dag. Dus daar kunnen wij geen spierpijn van krijgen hoor. Aanstaande donderdag gaat ze weer naar huis. We hebben het wel leuk gehad samen...maar overwegen toch niet zelf een hondje te nemen. Succes met de uiteindelijke beslissing.
  Fijne avond gewenst,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen