woensdag 20 juli 2011

Post!!

Stopte er toch net een TNT busje voor ons huis!
Ik dacht nog even getverderrie, moet ik weer opstaan uit mijn lekkere luie stoel, omdat één van onze buren weer zijn/haar pakje niet aan kan nemen. Schetst mijn verbazing bellen ze bij ons en is het pakje gewoon voor MIJ!!!
Een pakje helemaal uit INDIA! Van mijn allerliefstvriendinnetje Dean!! Die ik verschrikkelijk mis nu ze allerlei avonturen aan het beleven is aan de andere kant van de wereld, maar die wel héél veel kaartjes en dus nu ook nog een pakje stuurt!!!

Dit zat er in:

Allemaal leuke stofjes, waar ik zeker wat mee kan! Ik denk dat ik de mooie paarse voor de achterkant van mijn quilt ga gebruiken!


Dit lieve stofje met vlindertjes is denk ik heel erg geschikt voor een lief jurkje voor mijn lieve meisje

Ik denk dat ik van deze wel een mooi rokje voor mijzelf kan maken!

Wat kan je toch blij worden van post. Dat iemand anders de moeite heeft genomen om speciaal voor mij mooie stofjes uit te zoeken en ze daarna ook nog helemaal naar de andere kant van de wereld te sturen!

Lieve Dean! Miss you, maar net ietsje minder nu dan gisteren!!

Nu aan het werk!! Vanavond proberen mijn Love quiltje af te maken!
Fijne dag allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Evelien,
  Wat een prachtige stofjes!! Toen mijn twee meiden nog klein waren heb ik toch ook zo veel zelfgemaakt voor hen, en dan zo nu en dan ook nog weleens voor mezelf. Tegenwoordig komt de naaimachine niet zo vaak meer op de tafel...
  Of het moet zijn voor een kussenhoes...
  Fijn hè, onverwachte post? We mailen en sms-sen tegenwoordig zoveel dat we bijna vergeten zijn wat gewone post is, en dan zeker een pakje ontvangen.... heerlijk.
  Veel plezier vandaag en laat ons weten wat je hebt gemaakt van die mooie lapjes.
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is echt aardig van haar! Je mag blij zijn met zo'n vriendin, daar zijn er niet veel van.
  Het zijn hele mooie stofjes. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van jouw ideeën.

  Groetjes, Kim
  http://trendykim.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een feest, dat is idd mooi dat ze je vanuit India weet te verrassen! Veel plezier met het maken. Ben benieuwd wat je het eerste af hebt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Evelien, bedankt voor je berichtje. Ik heb helaas je mailadres niet dus maar even zo. Je gaat naar Dashboard, dan bij ontwerpen klik je 'een gadget toevoegen', dan klik je afbeelding aan en dan wijst t zich vanzelf. Kopie van de foto van mijn blog. Probeer maar, je kunt het vakje slepen in je ontwerp pagina. Ben trouwens ook benieuwd hoe het met je quilt gaat. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen