woensdag 30 november 2011

Waar te beginnen!?!

Ik ben zo lange tijd niet in staat geweest om lekker vanuit mijn eigen luie stoel te bloggen, dat nu het eindelijk weer kan ik haast niet weet waar te beginnen.
Beslissingen nemen en keuzes maken zijn niet mijn sterkste punten. Maar goed laat ik gewoon beginnen.

Ik heb een tijdje geleden mijn eerste Give-Away gewonnen! 
Jippie van Moentjepompeloentje 

Een super schattige boekenlegger met een zeemeerminnetje erop, en als extra kadootje een telefoonhoesje (die ik nu erg fijn gebruik als hoesje voor mijn camera!) Bedankt moentjepompeloentje! Zo leuk om iets handgemaakts te krijgen.


Met Joris gaat het heel goed. Hij groeit als kool. Hij is ontzettend lief, maar een echte pup! Alles is interessant en even eetbaar. Ook de poes (arm beest) zie foto.

Ik doe helemaal niets, ik lig gewoon lekker bij mijn vriendje!
Timo, onze kater is veel te lief hij doet niets terug, en Joris vind dat erg leuk, resultaat allemaal kleine bijtwondjes. Dus we hebben nu echt Joris wacht, direct straffen wanneer hij weer op Timo begint te kauwen!

Ondertussen ben ik zelf bezig met een kussenhoesje te haken of te recyclen. Ik had namelijk een heel leuk kussen van de Hema, maar onze middelste boef vind het erg lekker om op dingen te kauwen (heerlijk zo'n autistje!) Dus dat kussenhoesje kon echt niet meer. Ik heb de bloem uitgeknipt en ben gewoon langs de randen gaan haken en ik moet zeggen het wordt harstikke leuk!
En tot slot (voor even) heb ik heel gezellig Anne-marie van littleredhome op visite gehad. Ontzettend gezellig en ik kreeg ook nog een geweldig kadoo van haar namelijk een taart! Nu ben ik niet vies van taart, maar deze was gewoon te mooi om op te eten!


Een speldenkussen, heel erg leuk met gehaakte bloemetjes en kleine pareltjes. Staat nu heerlijk in de vensterbank zodat iedereen die langsloopt jaloers kan worden!
Ik vind het zo leuk dat je door het bloggen ook bijzondere leuke mensen leert kennen! 

Ik wens jullie allemaal een heerlijke dag met een prachtig zonnetje en tot gauw!


Ps. Binnnen kort mijn eerste Give-Away!!!!
Nog even een mooiere foto door Anne-Marie zelf gemaakt.


Lfs Evelien.

2 opmerkingen:

  1. Wat een super mooi speldenkussen, geniet er lekker van.
    Groetjes Annemieke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, stoute pup! Het hoort er allemaal bij he?

    Leuk die kussenhoes!

    BeantwoordenVerwijderen