zaterdag 6 augustus 2011

Recycle! Recycle!

Nr 2 is gelukt! (zie berichtje hier voor).
Ik heb soms zoveel was, dat het me niet altijd op tijd lukt om alles schoon te krijgen.
Zo ook dit snoezige jurkje van mijn dochtertje, gekregen van haar oma (sorry mam!). Met als resultaat een paar mooie spochtvlekken midden op het leuke jurkje. Bah.
Op de foto zie je het niet zo goed, maar geloof me ze kan het niet meer aan.


Nu zag ik tijdens het struinen door creatief blogland een leuke tip. Recyclen. Dus ik heb de schaar in het jurkje gezet. En in een oude jurk van mijzelf en er nog een heel leuk lintje erbij gegooid  (wat mijn moeder nog verstopt had in een oude doos). En zie hier het resultaat. Ik ben helemaal blij!
En ik heb zo weer wat versteld! Jippie het komt nog wel goed met die mand vol verstelwerk.
Verder genieten we van het heerlijke weer (ook al komt het nu met bakken uit de lucht!) De kinderen schommelen en spelen heerlijk in de tuin, zo genieten wij van de vakantie! En Oh ja ik geloof dat de katten en de hond het hier ook wel goed hebben of niet?

Lfs Evelien.

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk, dat jurkje zeg! Goed idee.

  Enne.... ziet er gezellig uit in je tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, hoor, dat het jurkje zo goed gelukt is, hij ziet er prachtig uit. En die 2e foto, die straalt echt plezier uit, iedereen heeft het duidelijk naar zijn zin. Wat heb je daar trouwens een schitterend plaid liggen. Bedankt voor je lieve berichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Evelien,
  Wat heb je dat ontzettend handig gedaan. Het is een heel schattig jurkje geworden. Dit doet me zo denken aan toen mijn meiden klein waren... de naaimachine leek wel op de tafel te zijn vastgegroeid. Wat een schattige kindjes heb je, ze lijken zich inderdaad heel goed te vermaken in de tuin... Nu nog hopen dat het goede weer een beetje aanhoudt, vandaag mochten we niet echt mopperen, al waait het wel erg...
  Heel fijne avond gewenst,
  groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Evelien,
  bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik zie dat jij ook bezig bent met de granny squares. Leuk werkje he! Ik ben er ook (ooit) aan begonnen, heb een stapeltje klaar, maar ik moet ze nodig weer eens oppakken. Maar ja, ik quilt zo graag....
  Ik herken dat trouwens van die herstelwerkzaamheden. Ik kan me daar ook moeilijk aan zetten. Maar elke dag herstelwerkzaamheden? Dat zal toch niet?!?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig van dat jurkje, ik deed het hier ook
  http://www.madeby-manon.blogspot.com/2011/10/hema-jurkje-onder-het-kopieerapparaat.html

  En omdat de hema versie ook verspochte... toevalll??? Deed ik het omgekeerde!
  http://www.madeby-manon.blogspot.com/2011/11/nieuwe-jurk-uit-een-jurk.html

  Goed gelukt jouw versie ook!
  groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen