zondag 25 maart 2012

De post is binnen!!!! Hoera!

 Zoals ik al schreef zat ik met smart op de postbode te wachten! Ik had namelijk een give away gewonnen bij lieve Susan . Nou eigenlijk heb ik de troostprijs gewonnen, maar ik vond het meer de hoofdprijs. Ze heeft speciaal voor mij deze prachtige raamhanger gemaakt, alle kleuren komen hier in huis naar binnen! Alles was prachtig in gepakt, een mooie kaart vol geschreven met lieve dingen. Heerlijke wierook en een pakje met organite, wie wil weten wat dit is moet even op haar leuke blog gaan kijken. Susan is 365 dagen creatief, hoe knap is dat!
Ik word helemaal blij als iemand met zoveel warmte en liefde een pakje maakt voor een ander! Heel erg bedankt Susan!!

In mijn vorige blog vertelde ik dat ik een cadeautje had gemaakt voor mijn jarige vriendinnetje! (die niet eens mijn blog volgt, hoe vinden jullie dat!)
Ik haakte nog een mooie bloem (vond het erg lastig, patroontje vind je hier) Ik heb even aan blogvriendinnetje Little red home gevraagd of ze mij het nog een keer wil voordoen, ik ben namelijk niet zo goed in patronen lezen. Met bloem en tasje toog ik naar de lokale bloemenwinkel waar een alleraardigst meisje het geheel voor mij inpakte samen met wat leuke vaasjes en bijkleurende bloemen.
En zeg nu zelf dit wil toch iedereen wel krijgen ( ja ik weet eigen roem stinkt maar de bloemist zei het ook hoor! dusssss.....)

Ik wens jullie een heerlijke dag vol zonneschijn!

Denken jullie nog even aan mijn Give-Away nog 2 dagen!

Lfs Evelien

9 opmerkingen:

 1. Veel geluk met je mooie kralenhanger van Susuan-gaaf die kristal onderaan-mooie zondag-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa leuk is zulke post!
  En wat een vrolijk cadeautje heb je voor je vriendin, zal ze ongetwijfeld blij mee zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor, die hanger! En wat ziet je presentje voor je vriendin er gezellig uit! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige raamhanger en jou gehaakte bloem en tasje zijn ook prachtig, fijne zondag verder, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je troostprijs! Leuk!
  Je vriendin mist wel een hoop leuks door je blog niet te volgen, maar ach, mijn vriendinnen volgen mij ook niet (of weten niet eens dat ik blog) en dat is ook wel prima, vind ik.. Mijn eigen hobby die zij niet delen. Dat hou ik dan ook lekker voor mezelf!
  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Evelien, ik vind je roos goed gelukt hoor! Maar ik wil best nog wel een keer laten zien hoe ik het doe, wel met een glaasje erbij natuurlijk. Tot gauw. Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Evelien, altijd leuk om te horen dat ik je blij heb kunnen maken (had het natuurlijk al wel bij mij op de groep gehoord hihi), maar ik wens je er veel plezier van !
  En wow wat ziet dat er kleurig en gezellig uit bij je raam, petje af hoor ! Je vriendin zal er vast en zeker blij mee geweest zijn.
  Bij mij zijn er wel een paar vriendinnen lid, maar die volgen me geloof ik niet echt (tenminste nog niks over gehoord) en die geen officiële volger zijn die volgen me dan weer wel, maar dan anders hihii en daar krijg ik dan wel eens een mailtje van of ze zeggen me het persoonlijk ;).
  Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou, ik moet eerlijk bekennen dat jouw eigen room wel goed;) stinkt;)

  Wauw, ik wordt helemaal blij van je blog.
  Had een klein dipje, zittend in mijn pyjama (10:30) met een schuldgevoel dat ik mijn ene kind in de box had "gedropt" en de andere aan de puzzel heb gezet waardoor ik even(lang) weer(=zegt het stemmetje in mijn hoofd) achter de pc kon kruipen.
  Maar....jouw blog troost mij toch dat het niet allemaal "verprutste" tijd is.

  Dus... bedankt!

  Lieve groetjes,
  Thea.

  BeantwoordenVerwijderen