vrijdag 24 februari 2012

Leuke Blogs!Wat een eer wat een eer! Ik kreeg maar liefst twee keer de "Liebster Blog Award" van Hélène, neem eens een kijkje wat zij heeft echt een geweldige blog! Super bedankt.
En ook nog van Dromen...Durven...Doen, helemaal leuk als je te horen krijgt dat anderen je blog leuk vinden om te volgen!

Nu aan mij de schone taak om deze Award ook weer door te geven aan 5 andere bloggers. Die minder dan 200 leden hebben. Wat een keus, ik vind zoveel blogs de moeite waard. Ik krijg zoveel inspiratie als ik al die mooie handgemaakte dingen bekijk. En het stelt mij gerust dat er zo veel meer vrouwen zijn die zo kunnen genieten van dat lekkere gefreubel. (Soms krijg ik namelijk het idee dat ik echt een ontzettende muts ben, nou ja dat ben ik eigenlijk ook wel! Hoera leve de Mutsen!!!) Ook geniet ik van alle avonturen die andere bloggers meemaken, is het jullie wel eens opgevallen dat heel veel Bloggers ook honden en/of katten hebben en wat die allemaal wel niet meemaken! 
Wij hebben bijvoorbeeld op dit moment geen koekjes meer in huis omdat dochterlief (1 jaar) samen met  hondlief (6 maanden) en poeslief (15 jaar), terwijl ik aan de telefoon zat met Ziggo (zzzzzzzzzzzzzz), de kast hebben geplunderd. Alles op, zoute stengels, gevulde koeken noem maar op!!! En dan boos worden op mij, wanneer het op is....
Goed ik dwaal af.
Trom geroffel hier komen ze de 5 super leuke altijd de moeite waard blogs.........

1. Mim's tasjes, heel veel leuke tasjes, maar dat is niet alles. Elke keer verrast mim ons weer met nieuwe maaksels, of het nu naaien, schilderijtjes, haakwerkjes maar zelfs ook lekkere baksels!! En ze heeft nu ook nog eens een super leuke Give Away, zie foto!! Ga gauw kijken!!Frisse kleuren, leuke haakwerkjes, Saartje kan als bonus ook nog eens superleuk schrijven. Ze organiseerd Huisvlijtavonden en deelt ook nog eens patronen. 

Vooral voor de quiltliefhebbers onder ons een prachtige blog! Ze maakt zoveel, zoveeeeeeel mooie dingen. Als ik haar blog bezoek denk ik altijd oooo ik wil later als ik groot ben ook Wilma zijn. In mijn hoofd woont ze op een prachtige boerderij omringd met heel veel lieve dieren (lees niet koeken stelende hond en kat) en is ze omringd met de meest prachtige quilts!!! Kijk zelf maar!!

Waarom Bien nog geen 1000 volgers heeft, snap ik niet! Een ontzettend Hippe, Frisse en Vrolijke Blog. Prachtige Foto's (ben helemaal niet jaloers!) Kijken!!!! en Volgen!!!!

5.Meuk is Leuk Nog zo'n frisse blog, vol met leuke inspirerende dingen. Een super creatieve dame die precies weet hoe ze haar schatten op de gevoelige plaat moet vastleggen. Genieten!!!!

Ik hoop dat jullie allemaal even gaan kijken! 


Lfs Evelien.

Ps. Dit weekend komt mijn eerste Give-Away, een tipje van de sluier......... Amy Butler, Pip en.................

6 opmerkingen:

 1. Hoi Evelien, ook van harte! Ik ga zo lekker even neuzen bij die blogs die jij hebt vermeld. Enne, ik moet erg lachen om dat team bij jou in huis, ik wist wel dat het een boefje was die dochter van je..(Ach ja, zelfde bouwjaar als Marijn, dan krijg je dat!). Ik ben heel benieuwd naar je give-away!
  Fijn weekend. groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Evelien, leuk dat je blij was met de award! En héél erg bedankt voor deze linkjes; wat een kijkplezier toch weer!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat schrijf je leuk over mij! Dank dank dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Evelief! Dank je wel voor de onwijs lieve complimenten en de award. Helaas had ik juist de winnaar bekend gemaakt van de Give Away, dus geen kans meer voor jouw volgers, maar ik lees dat jij dit spoedig goed gaat maken :) En inderdaad: Leve de Mutsen! Hier wordt ik ook soms helemaal voor gek verklaard, maar gelukkig leef ik voor een deel ook in Blogland. Tot Volgs en nogmaals Dank! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb met blozende wangen je vermelding over mij gelezen. Wat lief zeg!!
  Ik heb hem alleen net gekregen dus ik sla even over als je het niet erg vind !
  Ik ga je wel volgen(dat dan weer wel haha) Zal je ook nog op mijn blog vermelden. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, kwam je tegen via Bien. Leuke blog heb je!
  Ik ga je volgen, groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen