zondag 9 oktober 2011

Oh wat mis ik mijn laptop!!!

Hallo allemaal!
Nog steeds problemen met de computer. Ik kan gelukkig mijn vader's laptop af en toe gebruiken zodat ik wel een beetje bij blijf en jullie blogs wel kan blijven volgen!
Maar wat mis ik het zeg. Ik hoop dat de problemen snel zijn opgelost.
Ondertussen heb ik het babydekentje van granny squares afgekregen en ook al afgeleverd aan de gelukkige eigenaar!! Het dekentje is erg leuk geworden al zeg ik het zelf (foto's volgen).


Met Joris gaat het heel goed, het is een ontzettend lieve pup. Maar ook erg ondeugend!!
Vandaag is hij voor het eerst naar de cursus geweest en nu moet hij geloof ik de hele dag slapen om een beetje bij te komen? (ook hier foto's volgen).


Verder ga ik van Amy Butler stof een mooie Geweldige Wallet! maken, voor al mijn geld (hoeft dus niet zo groot te worden, snik)! Dat krijg je met die luie thuisblijf moeders.


Ik wens jullie allemaal een fijne zondag en hoop snel weer wat van me te kunnen laten horen en zien!


Lfs Evelien.

5 opmerkingen:

 1. Fijn te horen, dat het goed gaat met Joris!! Ik was zo benieuwd. Wat balen van je computer, zeg.
  We zien de foto's tegemoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Evelien, je bent toch niet lui? Lijkt me sterk met 3 kinderen, een man, een pup, creatieve projecten en een huis.... Fijn om te horen dat het goed gaat met Joris. Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag dat je mijn volger was geworden, natuurlijk gelijk even buren. Leuk blog heb je en wat een creativiteit.
  Goed weekend!

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey evelien, wat leuk zeg dat jij ook eenzelfde blog hebt. Ook jou ga ik zeker volgen. Haha, jij ben mijn eerste volger trouwens, wat een eer voor jou zeg! Ben benieuwd naar al jouw creaties........... groetjes christel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Evelien, ik hoop dat binnenkort je laptopproblemen zijn opgelost, want ik heb een verrassing voor je. Kom even kijken op mijn blog.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen