vrijdag 6 juli 2012

Gnome Sweet Gnome!

Mijn schone zus was jarig!! En nadat ik haar de afgelopen jaren wat verwaarloosd had wat betreft verjaardagscadeautjes werd het nu tijd voor iets heel erg leuks!

Nu is schone zus helemaal wild van tuinkabouters (ja dat hebben sommige mensen!).

Ik vond een heel leuk borduurpatroon in de Cross Stitcher en dacht laat ik daar mee eens mee beginnen en dan zie ik wel wat er van komt.

Zie hier het resultaat (ja Anne-Marie het is her en der een beetje scheef, maar je mag wel zien dat het handwerk is vind ik altijd. :-)

Ik heb nog wat knoopjes aangebracht, maar dat was nadat het kussen al op de gevoelige plaat was vastgelegd. Hij is dus nog leuker!!! En de jarige was helemaal blij!!
Misschien ook wel omdat ze dit leuke boek er ook nog bij kreeg!

Fijn weekend allemaal

Lfs Evelien.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Evelien, op de foto valt het goed mee hoor! Ik vind hem erg leuk geworden. En als de ontvanger er blij mee is hoor je me ook niet..
  hihi ;) Enne, trek je van mij niks aan, dat ìk mijn werkjes perfect wil hebben ligt aan mijn licht autistische inslag....eerlijk gezegd is dat meestal erg lastig.
  Fijn weekend!
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij ziet er heel erg leuk uit, een beetje antiekerig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van je dat je haar dit kussen hebt gemaakt! En dat boek erbij maakt het helemaal af óf is het net andersom?! Hihi
  Warme groetjes en knuffels en bedankt voor je leuke reactie:). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik houd eigenlijk alleen van hele foute tuinkabouters. Maar deze is ook helemaal top! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen