dinsdag 1 mei 2012

Sentimenteel naaien.

Ik ben vandaag in een iet wat sentimentele bui.
Morgen zijn twee van mijn drie kinderen jarig.
Oudste zoon word al weer 9 en dochterlief word 2 jaar!

En ja dan ben ik eigenlijk de hele week ongemerkt aan het terugblikken. Wat gaat de tijd snel.
Ik weet nog goed dat ik 9 jaar geleden in het ziekenhuis lag en dacht hoe heb ik ooit kunnen bedenken dat moeder worden een goed idee zou zijn. Ik wil naar huis naar mama!!! 
Maar gelukkig zo'n baby zal er toch uit moeten of je nu wilt of niet. Dus keerde wij 2 dagen later terug naar huis met een ienieminie baby op de achterbank. In de maxicosi, wat voor manlief nog wel even een uitdaging was omdat hij natuurlijk niet geoefend had. En toen... Roze wolk? Nee voor ons jammer genoeg niet, een hele donkere wolk. Een prachtige baby, maar toch niet gelukkig en je daar dan ontzettend schuldig over voelen maar gelukkig na 4 maanden worstelen kwam voor ons de zon weer door en konden wij volop genieten van ons ventje.
Dat dan 7 jaar later op zijn verjaardag hij als mooiste cadeau ook nog een zusje mocht krijgen was natuurlijk helemaal geweldig! En wat genieten wij en hij vooral van dat lieve, ondeugende en vooral vieze meisje!!
Net geboren! En nu al zo mooi! 
En welk meisjes hart smelt niet voor deze jongen?
 

Morgen vieren we groot feest! Dan sta ik stil bij hoe dankbaar ik ben dat ik de moeder mag zijn van deze jarige jobjes. (en natuurlijk van de middelste! Die was pas een kadootje op mijn verjaardag geboren!!! Ik verzin het niet!)

Snel naaide ik nog een verjaardagsjurkje, ik hoop dat ze hem mooi vind!


Geniet van het lekker zonnetje!


Lfs Evelien.

9 opmerkingen:

 1. Hoi Evelien, alvast van harte gefeliciteerd met je 2 kanjers! Ik wens jullie een hele fijne dag met veel zon en lekkere taartjes en veel kadootjes.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd en wat een lief logje heb je geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Evelien,

  Wat ben jij een trotse en lieve mama zeg!!!
  Je dochter zal vast stralen in die mooie jurk.
  Alvast van harte gefeliciteerd met je wondertjes!

  Ik herken iets in je verhaal over die donkere wolk, die hadden wij ook!

  Dat je maar mag genieten van jullie feestdag en een momentje van observeren hebt (je kinderen zien genieten/spelen/eten etc..) dat kan zo mooi zijn! Dit weet je natuurlijk al lang...sorry... maar ik wens het je wel toe!

  Liefs,
  Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van je sentimentele verhaal-het maakt je en ons bewust van hoe bevoorrecht we zijn. Wat een mooi foto's-geniet dubbel van jullie feestje. Lieve felicitatie-groet van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat bijzonder dat je kinderen op dezelfde dag zijn geboren, en dan je middelste op dezelfde dag als jij! Van harte gefeliciteerd! Lekker, zo terug zwijmelen en genieten van je herinneringen.

  Een hele fijne dag gewenst! Verwen ze maar lekker.

  Groetjes,
  Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hieperedepiephoeraahhh!!!
  Gefeliciteerd met jet en job en een hele fijne dag voor jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He Evelien,
  van harte gefeliciteerd met al je schatten! En inderdaad wat een kanjer is hij op deze foto!!!! En een prachtig mooi jurkje heb je genaaid voor floddertje.......En vermaakt middelste zoon zich nog een beetje in de vakantie! Wij komen tijd tekort volgens mij.........morgen is ook mijn mams jarig, dus ook wij vieren feest...............gezellig toch?!!!!
  tot gauw?? christel greetings..........

  BeantwoordenVerwijderen